Arrangementen

Uw vergadering of bijeenkomst combineren met meer is vernieuwend en bevordert de concentratie en de sfeer. Ga koken in onze kookstudio, heerlijk lunchen/dineren in het restaurant of een gezellige activiteit volgen in de binnenstad van Breda. Op deze manier haalt u er nog meer uit.

Kookworkshop

Golden Tulip Keyser Breda beschikt niet alleen over uitstekende vergaderfaciliteiten, maar tevens ook over een eigen kookstudio. Onze ervaren koks helpen de groep om heerlijke gerechten te bereiden. Tijdens onze workshop wordt overigens alleen gewerkt met heerlijke streekproducten. U kunt meer lezen op de site: Kookworkshopbreda.nl.

Restaurant

Na een goede vergadering, een interessante training of een andere bijeenkomst kunt u aanschuiven in het restaurant van Golden Tulip Keyser Breda. Voor een lunch, maar natuurlijk ook voor een heerlijk diner. De mogelijkheden zijn divers. Wij vertellen u er graag meer over.

Activiteit in de stad

In Breda is veel te doen. Van Bourgondische tot en met actieve activiteiten. Kortom een aanbod voor elke groep. Wij bieden mogelijkheid om uw bijeenkomst te combineren met een activiteit in de binnenstad van Breda bij een van onze vele partners. Uiteraard in combinatie met een hapje eten in ons restaurant.

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon