Bijeenkomsten

Zoekt u een goede ruimte voor uw bijeenkomst? Golden Tulip Keyser Breda heeft een breed aanbod aan diverse ruimtes op een toplocatie. Sfeervolle ruimtes, die u alles bieden om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Of u nu een ruimte zoekt voor informele bijeenkomsten of juist een locatie voor een zakelijke bijeenkomst, voor iedere bijeenkomst bieden wij de geschikte ruimte.

Voor al uw bijeenkomsten

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Voor iedere bijeenkomst een geschikte ruimte

Golden Tulip Keyser Breda biedt verschillende sfeervolle zalen, waar u terecht kunt met kleine en grote groepen. Wij beschikken over negen verschillende vergaderruimtes die ieder pronken met een Franse naam, afgeleid van een bekende wijnstreek. In iedere ruimte komt de sfeer van de streek tot uiting, waardoor u zowel intieme bijeenkomsten kunt regelen voor een select gezelschap tijdens een vergadering als recepties of bedrijfsfeesten voor grotere groepen. De opstelling van de zaal kan naar eigen wens worden aangepast, zodat uw bijeenkomst altijd het beoogde effect heeft.

Alle zalen baden in daglicht, waardoor er altijd voldoende licht de kamer binnenkomt. Lichten zijn eenvoudig te dimmen, waardoor het gebruik van een beamer en andere presentatie hulpmiddelen tot de mogelijkheden behoren. Gratis Wi-Fi biedt u altijd draadloos internet. Verder bevinden alle zalen zich op de begane grond, waar ook de garderobe en de toiletten zich bevinden.

Maak uw dag compleet en combineer

Een bijeenkomst in het centrum van Breda biedt volop mogelijkheden. Niet alleen kunt u uw bijeenkomst zelf inrichten, de centrale ligging in het stadshart geeft u toegang tot meer. U kunt uw bijeenkomst uitbreiden met een ontbijt, lunch of diner in het restaurant, waar u kunt genieten van heerlijke streekproducten. Op zoek naar ontspanning? U kunt uw verblijf uitbreiden met een bezoekje aan de bruisende binnenstad van Breda. Om een enerverende dag compleet te maken, kunt u uw verblijf ook combineren met een overnachting in het hotel.

Laat u verrassen door sfeervolle ruimtes en maak de bijeenkomst compleet. Vraag hier uw offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon