Congres in Breda

Wilt u een grootschalige bijeenkomst organiseren en bent u op zoek naar een geschikte ruimte? Sfeervolle vergaderzalen met voldoende zitgelegenheid en volop presentatie mogelijkheden vindt u bij Golden Tulip Keyser Breda. Een ruimte waar u in alle rust informatie kunt presenteren, vragen kunt beantwoorden en interactief met elkaar bezig kunt zijn.

De beste ideeën: een congreszaal op maat

Een congres, symposium of conferentie staat vaak in het teken van een bepaald thema, waar wetenschappers of leden van een bepaalde organisatie aan deelnemen. U wisselt gedachten met elkaar uit en ideeën worden geopperd. Een congresruimte moet dan ook voldoende ruimte bieden aan uw gasten. Ook dient een ruimte van alle gemakken voorzien te zijn, zodat u snel informatie uit kunt wisselen. Of u nu een wetenschappelijk congres wilt organiseren, met uw sportvereniging bepaalde onderwerpen aan wilt kaarten of een internationaal congres wilt organiseren: met een ruimte van Golden Tulip Keyser Breda zit u altijd goed.

Wij beschikken over negen verschillende vergaderruimtes, die u van alle gemakken voorzien. Zo zijn de ruimtes gelegen op de begane grond, zijn er toiletten en een garderobe aanwezig en kunt u tevens gebruikmaken van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Wilt u een prominente plek voor uw spreker of zijn alle bezoekers aan het woord? Alle zalen zijn geheel naar eigen wens in te richten, zodat zowel een formele als een informele aankleding mogelijk is. De beste ideeën vormen zich immers in een ruimte, waar u zich op uw gemak voelt.

Ontspannen door hartje Breda

Zoekt u tevens naar ontspanningsmogelijkheden na uw congres of wilt u uw gasten meer van Breda laten zien, dan kunt u het huren van een congreszaal ook combineren met activiteiten in het hart van Breda van een van onze vele partners. Neem contact met ons op en wij informeren u over de mogelijkheden!

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon