Cursussen in Breda

Op zoek naar een geschikte ruimte voor het geven van cursussen? Staak uw zoektocht! Golden Tulip Keyser Breda verhuurt diverse stijlvolle ruimtes, waar u een cursus kunt geven. Bent u als coach of trainer op zoek naar een geschikte werkruimte in Breda, dan heeft u die hier gevonden. Sfeervolle en inspirerende ruimtes in het hart van de stad, waar u uw klanten, cliënten en cursisten kunt ontvangen.

Leren in stijl: een cursus in Franse sferen

In een handomdraai toveren wij de ruimte om tot een geschikte locatie voor uw cursus. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond, waardoor deze makkelijk te bereiken zijn. De zalen beschikken over gratis draadloos internet en bieden u dus volop mogelijkheden tot het geven van presentaties en het tonen van foto’s en videobeelden. De zalen kunnen zo ingericht worden dat het gezelschap goed kan zitten. Of u nu op zoek bent naar een ruimte met lange tafels of juist een kamer in kringvorm zoekt: wij bieden het allemaal. De negen ruimtes van Golden Tulip Keyser Breda zijn vernoemd naar bekende Franse wijnstreken en zijn ook zodanig ingericht. Klassiek en modern interieur verfraait de ruimtes en intieme details maken de kamer compleet. U waant zich helemaal in Franse sferen!

Alle kamers kunnen dienen als workshopruimte of praktijkruimte, het is maar net waar uw cursus behoefte aan heeft. De kamers zijn gelegen op de begane grond. Voldoende daglicht valt binnen, wat zorgt voor een frisse blik en oplettende cursisten. Na de bijeenkomst behoefte aan een lekker hapje en drankje? Golden Tulip Keyser Breda biedt ontbijt, lunch en diner van heerlijke streekproducten.

Een cursusruimte op maat

Of u nu eenmalig een ruimte zoekt voor uw cursus of op regelmatige basis: bij Golden Tulip Keyser Breda vindt u altijd een passende kamer voor uw cursussen, die voldoen aan de wensen van de klant. Kies voor kwaliteit, sfeervolle ruimtes en een mooie ligging! Neem contact met ons op en zie wat de mogelijkheden zijn.

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon