Kleine zaal in Breda

U bent op zoek om een kleine zaal in Breda te huren? Zoek dan niet langer verder! Golden Tulip Keyser Breda beschikt over meerdere kleine ruimtes die u kunt afhuren voor een paar uur of voor de gehele dag, precies zoals u het wilt.

Enkele van onze ruimtes zijn klein van formaat, maar allemaal verschillend en sfeervol ingericht. Kies de ruimte die bij u past. U en de overige gasten zullen zich helemaal op hun gemak voelen. Een vergadering of andere bijeenkomst voor een kleine groep, het is allemaal mogelijk. Wij beschikken over de faciliteiten om uw bijeenzijn succesvol te maken.

Centrum Breda

Onze locatie is tevens uitstekend bereikbaar door de ligging in het centrum van Breda. U bent zo bij andere activiteiten in de stad. Verder is uiteraard mogelijk om aansluitend te overnachten in ons hotel. Of lekker genieten met een ontbijt, lunch of diner in het restaurant van het hotel?

Twijfelt u? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op om meer te weten over onze aanbod aan kleine ruimtes om te huren voor een vergadering of bijeenkomst.

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon