Receptie in Breda

Bent u op zoek naar een inspirerende locatie voor uw zakelijke receptie? In het hart van de stad Breda bevindt zich het Golden Tulip Keyser Breda. Wij bieden u een unieke ambiance voor uw receptie. Zo’n bijeenkomst vindt plaats om verschillende reden. Zo kan het de kick-off zijn van uw bedrijf, wilt u een nieuw product presenteren of wilt u bepaalde mensen in het zonnetje zetten middels een promotie. Bij een receptie staat er één ding voorop: u wilt deze gebeurtenis samen vieren met uw collega’s, werknemers en partners.

Grote en kleine zalen voor een receptie op maat

Recepties kenmerken zich door de aanwezigheid van grote groepen. Een grote ruimte is dan ook essentieel. Golden Tulip Keyser Breda beschikt over negen verschillende zalen, die verschillen in grootte. Deze ruimtes kunnen zowel voor kleine als voor grote recepties ingezet worden. Het grote aanbod aan ruimtes zorgt ervoor dat er voor iedere gelegenheid een passende plek is. Een intiem feestje met enkel een paar collega’s is mogelijk, maar ook wanneer u grote plannen heeft en honderden gasten wilt uitnodigen, hebben wij alles in huis om uw dag tot een succes te maken.

Een bedrijfsborrel of nieuwjaarsreceptie dient gezellig, maar uiteraard ook stijlvol plaats te vinden. Alle zalen beschikken over een karakteristieke Franse naam, afgeleid van bekende wijnstreken, en bieden diverse faciliteiten om uw receptie compleet te maken. Denk hierbij aan gratis Wi-Fi, de mogelijkheid tot ontbijt, lunch of diner en combinatiepakketten met leuke activiteiten in het hartje van Breda. Zo haalt u nog meer uit uw dag!

Maak uw receptie compleet

Onze ruimtes zijn te vinden op loopafstand van diverse interessante plekken in Breda. Een combinatie van kwaliteit en gezelligheid zorgt ervoor dat uw receptie vlot verloopt en het uw gasten aan niets ontbreekt. Maak uw dag nog specialer, ervaar onze unieke en sfeervolle receptieruimtes en vraag hier uw offerte aan!

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon