Trainingen in Breda

Bent u op zoek naar een goede ruimte voor het geven van trainingen? Een ruimte die volop mogelijkheden biedt en in het hartje van Breda ligt? Dan bent u bij Golden Tulip Keyser Breda aan het juiste adres! Wij verhuren verschillende ruimtes, die uitermate geschikt zijn voor het geven of volgen van trainingen.

Trainingen in hartje Breda

Een goede locatie is belangrijk wanneer u een training wilt geven. Niet alleen bepaalt de plek hoe succesvol uw training is en of uw training goed bereikbaar is, het geeft uw training net dat beetje extra. U kunt natuurlijk een training geven in een standaard ruimte zonder enige vorm van stijl, maar een kamer in stijl biedt u veel meer. Golden Tulip Keyser Breda beschikt over negen verschillende ruimtes, die variëren in grootte, inrichting en stijl. De inrichting van de kamers is gebaseerd op bekende Franse wijnstreken, waar iedere ruimte ook zijn naam aan onttrekt. Van Champagne tot de Provence en de Elzas: iedere kamer biedt een uniek interieur, dat afgestemd kan worden op uw wensen. Op deze manier kunt u zowel formele als informele training organiseren met de mogelijkheid tot overleg en fysieke handelingen.

Een training voor een klein gezelschap is evengoed mogelijk als een training voor een groot publiek. De verschillende trainingsruimtes bieden plek aan zowel kleine als grote groepen. Alle ruimtes bevinden zich op de begane grond en beschikken over airconditioning – wat zeker een pluspunt is wanneer u interactief bezig bent -, gratis Wi-Fi en baden in het daglicht. Wilt u een presentatie geven en gebruikmaken van video en foto’s? In iedere ruimte is er de mogelijkheid meerdere presentatie opties te gebruiken.

Wilt u meer informatie over het huren van ruimtes voor het geven van trainingen, neem dan contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon