Zaalhuur in Breda

Feesten, vergaderingen, bijeenkomsten en workshops… het zijn allemaal situaties die vragen om een geschikte locatie. Wilt u snel een zaal huren, die u van alle gemakken voorziet? Dan bent u bij Golden Tulip Keyser Breda aan het juiste adres. Een groot aanbod aan stijlvolle zalen met diverse faciliteiten kunnen van uw bijeenkomst een succes maken.

Een zaalhuur kan voor van alles en nog wat. Of u nu een zaal wilt huren voor een klein gezelschap, of een zaal nodig heeft voor een grote menigte: wij bieden een passende zaal voor uw bijeenkomst. Golden Tulip Keyser Breda beschikt over negen verschillende zalen, die zich kenmerken door grootte, vormgeving en stijl. Als inspiratie is gekozen voor bekende Franse wijnstreken, waarnaar de ruimtes ook vernoemd zijn. Het is tevens mogelijk meerdere zalen af te huren. Deze kunnen door middel van schuifdeuren met elkaar verbonden worden. Golden Tulip Keyser Breda kan zowel kleine als grote groepen tot wel 400 personen herbergen. Alle zalen kunnen naar eigen wens aangepast worden, zodat u altijd over de juiste ruimte beschikt, of dat nu formeel of informeel is.

Meer dan zaalverhuur

Wilt u meer halen uit uw verblijf bij ons? Golden Tulip Keyser Breda biedt niet enkel zalen die u kunt huren, u kunt uw dag verder uitbreiden met andere faciliteiten. Niet voor niets bevindt ons hotel zich in hartje Breda. U kunt in ons restaurant genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of diner. Ideaal voor wanneer u een hele dag vertoeft in ons hotel. Ook diverse hapjes en drankjes zijn mogelijk voor uw gasten. Bent u nog op zoek naar ander tijdverdrijf, dan biedt Breda u alles: Golden Tulip Keyser Breda heeft diverse connecties met bedrijven in de stad, zodat u Breda kunt verkennen.

Plan uw evenement bij Golden Tulip Keyser Breda en huur een zaal. Geniet van de vele mogelijkheden en laat u omringen door weelde en kwaliteit. Neem nu contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden voor een zaalhuur!

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon