Vergaderen

Bent u op zoek naar een vergaderruimte waar u in alle rust kunt overleggen en belangrijke zaken kunt bespreken? Hotel Golden Tulip Keyser Breda heeft alles in huis om in sfeer te vergaderen. Effectief en zinvol vergaderen op een plek waar informatie en meningen uitgewisseld en afgeweegd kunnen worden.

Hotel Golden Tulip Keyser Breda beschikt over verschillende zalen, waardoor u voor elke vergadering wel een geschikte ruimte kunt vinden. Of u nu wilt brainstormen over allerlei oplossingen, instructies wilt uitleggen tijdens een vergadering, informatie wilt geven over belangrijke punten of de voortgang van een project wilt nagaan: onze vergaderzalen bieden u alle ruimte om de vergadering zo vlot mogelijk te laten verlopen.

Franse invloed: altijd een passende vergaderzaal

Ons hotel beschikt over negen multifunctionele zalen, die zijn voorzien van daglicht en gratis draadloze Wi-Fi. Waar de een houdt van volle Bourgogne, drinkt een ander liever een ronde Bordeaux. Wij weten als geen ander dat smaken kunnen verschillen. Juist daarom bieden we een verscheidenheid aan zalen, die allemaal de naam van een Franse wijnstreek dragen. Kleine, intieme ruimtes voor zakelijke besprekingen, maar ook zalen met afmetingen voor een grotere groep zijn beschikbaar.

Alle vergaderruimtes bevinden zich op de begaande grond. Zo is de vergaderzaal voor iedereen makkelijk bereikbaar, ook wanneer er mensen slecht ter been zijn. De negen zalen beschikken allemaal over gratis draadloos internet. Waar de airconditioning in de zomer zorgt voor een verkoelende bries, worden de zalen in de winter warm gehouden. De garderobe en de toiletten bevinden zich tevens op de begane grond.

Vergaderen in sfeer

Wilt u vergaderen in een sfeervolle zaal in de binnenstad van het bruisende Breda, dan bent u bij Hotel Golden Tulip Keyser Breda aan het juiste adres! Een groot aanbod aan vergaderzalen in combinatie met verschillende faciliteiten binnen handbereik, zorgen voor een unieke vergaderlocatie. Neem contact met ons op voor meer informatie!

Ontdek meer, vraag vrijblijvend een offerte aan!

Waarom Golden Tulip Keyser Breda?

  • Internationale standaard i.c.m. Bourgondische invulling
  • Diverse grote en kleine zalen
  • In de binnenstad van het bruisende Breda

Bellen?

Laat uw gegevens achter en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

    Uw naam

    Uw telefoon